Mac OS Catalina 10.15.4

  • 144 Views
  • Last Post 01 June 2020
Mike Malherbe posted this 06 May 2020

HI

My Pegasus 2 R2+ will no longer mount. The lights are on, but no connection. Firmware updated, but Utility will not open.

Help, please!

Order By: Standard | Latest | Votes
Ranjith kumar posted this 06 May 2020

Hi Mike,

-Have you checked with swapping the Thunderbolt cable at different port of Pegasus and Mac?

-Is there any recent changes in the Mac OS like update?

Please reach us through support.promise.com for quick response.

Thank you,

 

Regards,

Promise Team

 

Mike Malherbe posted this 06 May 2020

HI Ranjith. I have responded on a separate post. Mac os Catalina 10.15.4. Power and drive lights are on. Have tried the other slkot for the Thunderbolt, also tried the USB. The Utility is also not working. Help!

 

Ranjith kumar posted this 08 May 2020

Hi Mike,

Kindly check with different Thunderbolt cable if possible.

Also please create a web support case at support.promise.com for further assistance.

Regards,

Promise Team

Earl Burns posted this 10 May 2020

Hi,

I am also having the same problem. Installed the updated utility. I also purchased a brand new thunderbolt cable from apple. Contacted tech support the the promise utility will mount but then when I re-boot it is gone.

I also tried swapping the slots.

Earl B

  • Liked by
  • Mike Malherbe
Howard Womersley posted this 01 June 2020

I got a response from Promise Support.

The Promose Utility that works with the Pegasus2 R2+ is still not compatible with Mas OS Catalina (10.15). Their suggestion is to not upgrade to Catalina until the new utility is available. But they also do not have an esitmate of when this will be.

See other thread for more details:

https://forum.promise.com/thread/pegasus2-r2-and-mac-os-catalina/

Close